Glasbewassing

Ramen in of aan een pand horen schoon te zijn en een frisse uitstraling te hebben. Hierdoor vragen ramen om onderhoud door middel van glasbewassing. Hierbij kunt u denken aan maandelijks onderhoud tot een uitvoeringsfrequentie van enkele malen per jaar. Wij stellen samen met u een onderhoudsplan op en maken een duidelijke planning zodat u zich hier niet over hoeft te bekommeren en u precies weet wanneer er onderhoud uitgevoerd gaat worden.

Wij verzorgen de glasbewassing op alle mogelijke manieren. Wij hebben het tuckerpole systeem tot onze beschikking waarmee wij vanaf de grond met een stok tot 16 meter hoog de ramen kunnen wassen. Wij werken ook met hoogwerkers welke wij via een vaste partij inhuren. Ons motto is : voor elke uitdaging is er een oplossing.

Wij kunnen met u een passend uitvoeringsplan uitwerken zodat u altijd een schone en frisse uitstraling van het glas heeft.

Voor informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt ons altijd bellen of contact opnemen via het contactformulier.